Joan Toni Salas

Et convit a visitar

IB3 ES DESPERTA TARD

joanantonisalas | 05 Setembre, 2011 20:34

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Aquest estiu hem pogut comprovar que fins a les 8h del matí no s'iniciaba els informatius d'IB3 ràdio, mentre la resta d'emissores mantenien el seu inici a les 7h, me sembla que per una ràdio pública és una mala política aquest horari, atès que els oients que escolten la ràdio abans d'anar a la feina ho fan generalment abans de les 8h.

És normal que durant l'estiu els programes siguin conduits per equips diferents a la resta de l'any, tothom té dret a vacances, però el que no ho és, és que la ràdio pública de les Illes Balears pugui renunciar ha fidelitzar a milers d'oients per una política, supòs de retallada de despeses.

Dia 1 de setembre estava esperançat que Maties Salom tornàs a donar-nos el bon dia, juntament amb na Batuecas, na Cerezales, o altre professionals, però vaig veure com l'horari seguia el mateix, seguien de vacances (no els professionals), la setmana següent dia 5 de setembre, vaig pensar que volien començar en dilluns, començaria la temporada i els informatius de les 7h ens donarien el bon dia, però no, seguien de vacances.

He pensat que el nou director, el Conseller Antoni Gómez és un inútil, com podia anar perdent la fidelització dels oients, que hauran de cercar altres emissores abans d'entrar a fer feina? i per tant perdrà l'opotunitat d'explicar les notícies.

Més envant he pensat que no és un tema d'inutilitat, és que ho tenen ben pensat, tanquen ONA Mallorca, segons ells per deficitària, i d'aquí uns mesos en mostraran uns números que diran que IB3 també és deficitària i que només té una petita franja d'oients. 

És clar que serà així, sobre tot perquè s'hauran esforçat perquès igui així, al PP no li interessa uns mitjans de comunicació autonòmics que informin, ja tenen les seves emissores a Madrid que fan al feina que han de fer.

IB3 arriba tard i no és responsabilitat dels seus professionals, més aviat d'una política calculada per desfer els mitjans de comunicació públics que expliquin la realitat des de les Balears, i en cap cas el relleu de directius pot explicar aquesta situació, una emissora com IB3 ha de tenir la suficient estrutura per manteni una programació rigorosa  tot i el ball  de la direcció.

Categoria: PSM-Entesa Nacionalista. Comentaris: (7). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

 1. 1. Miquel Galmés  |  06-09-2011 a les 15:29

  A la TV encara no han començat la programació regular, pot ser que començaràn dilluns que vé perquè també el gabinet de crisi comença dilluns que vé, ja es veurà el que passa!

 2. 2. cerezalessss  |  16-09-2011 a les 18:25

  gràcies per l'esment! ...coses com aquesta fan que pagui la pena aixecar-se prest i fer feina. besadeeeeees!!!!!

 3. 3. rüya tabirleri  |  02-04-2012 a les 20:26

  rüya tabirleri

 4. 4. Doğum Günü Mesajları  |  02-04-2012 a les 20:29

  Doğum Günü Mesajları

 5. 5. Emir Sudan Sebep Şarkı Sözü Kaynak : Emir Gülşen Sudan Sebep Şarkı Sözü  |  02-04-2012 a les 20:44

  Emir Sudan Sebep Şarkı Sözü

 6. 6. Yonca Lodi Ton Farkı Şarkı Sözü  |  02-04-2012 a les 20:49

  Yonca Lodi Ton Farkı Şarkı Sözü

 7. 7. Conspoipsy  |  14-04-2014 a les 12:56

  The actual mutual account concept has been simple, let the un-sophisticated individual access to the techniques with the specialist cash manager. I thought this was carried out by pooling modest amounts involving money, as few as $20. 00 placed month-to-month. In exchange, the pay for firm might employ specialist cash supervisors using specialized expenditure strategies to very easily available carry out conventional standard bank benefits items. Fasten this trunk and/or tailgate, as well as shut almost all windows

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.