Joan Toni Salas

Et convit a visitar

EL CONSELLER COMPANY NO TÉ REMEI

joanantonisalas | 07 Gener, 2012 23:24

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Gabriel Company; Conseller del Govern Bauzà va fer una valoració de la seva gestió ara farà una setmana a la ràdio pública IB3 i a preguntes del conductor del programa sobre els resultats del pla d'eficiència del transport públic interurbà el Conseller es mostrava molt satisfet.

Fins aquí tot molt normal que un Conseller del PP estigui satisfet de la seva gestió, tots els consellers del PP de la legislatura 2003-07 n'estaven, i tots i totes ja sabem que va ésser el festival de la corrupció, com no n'han d'estar ara aquests que encara no han començat.

Bé, la qüestió és que el Conseller manifesta que està satisfet de tancar línies de transport deficitari (no sabem com ha avaluat la línia de metro per no tancar-la si aquest és el criteri a seguir), i bé fins aquí també tot molt normal que un Conseller del PP pensi que els serveis han d'ésser eficients econòmicament o si no es tanquen, sense tenir en compte altres variables com la seguretat, el medi ambient, la sostenibilitat, l'acccessibilitat,...

Ara bé, més envant el periodista li demana si ha rebut qualque queixa dels usuaris pel tancament de diverses freqüències i ell contesta que no n'ha rebudes, i si s'haguès fet, haguès estat un usuari "fantasma". La veritat és que tenc constància de queixes pel tancament de serveis, fins i tot que algun Ajuntament aprovarà mocions en contra d'aquesta eliminació de freqüències, per tant o es trobam davant un Conseller mentider o que no està informat i per per tant un inútil, per què un Conseller no informat és inútil a l'hora de prendre decisions.

Però el més greu de tot és que a més de no saber el què contesta, a més es pren el luxe d'insultar la possibilitat de que qualque usuari poguès haver-se queixat.

En altre escrit vaig manifestar la desgradable sensació d'escoltar un Conseller del meu país malparlat i groller, i esperava que el dia a dia de la seva gestió el fes pensar una mica i corregir les seves maneres, però veig que no, el Conseller Company no té remei, és una persona que no està capacitada per representar el Govern del meu país ni de cap altre.

Esper que aviat faci el bolic i s'en vagi per on ha vengut,  encara que sigui un govern de dretes no és admissible mantenir aquestes maneres de manca de respecte a la ciutadania. 

 

Categoria: General. Comentaris: (7). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

 1. 1. rüya tabirleri  |  02-04-2012 a les 20:23

  rüya tabirleri

 2. 2. Doğum Günü Mesajları  |  02-04-2012 a les 20:29

  Doğum Günü Mesajları

 3. 3. Emir Sudan Sebep Şarkı Sözü  |  02-04-2012 a les 20:46

  Emir Sudan Sebep Şarkı Sözü

 4. 4. Yonca Lodi Ton Farkı Şarkı Sözü  |  02-04-2012 a les 20:49

  Yonca Lodi Ton Farkı Şarkı Sözü

 5. 5. Yalın Kasma Şarkı Sözü  |  12-07-2012 a les 14:47

  şarkı

 6. 6. Burcu Güneş Aşk Gribi Şarkı Sözü  |  12-07-2012 a les 14:49

  şarkı

 7. 7. Ziynet Sali Sevenler Ağlarmış Şarkı Sözü  |  12-07-2012 a les 14:50

  şarkı

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.