Joan Toni Salas

Et convit a visitar

EL PP NO VOL TREN

joanantonisalas | 22 Abril, 2013 22:36

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

El govern del PP ha acordat donar per acabat el projecte del tren del Llevant, com ja va fer amb el tramvia de la badia de Palma i amb tots els projectes ferroviaris iniciats la legislatura anterior, tren del migjorn, tren d'Alcúdia,...

Tots els arguments que podem exposar els que defensam un transport públic de qualitat no serveixen per res davant una posició radical del PP a favor del transport privat, és a dir a favor de l'ús del cotxe. El PP ho té clar i no valen monsergues, a Mallorca el futur passa per fer carreteres i més carreteres, de manera que aquells que vulguin mourer-se per Mallorca ho han de fer en cotxe. No hi ha alternatives de transport públic, cada vegada més les freqüències són més limitades, el preu més car i la qualitat inferior.

Aquells que decideixen anar en transport públic són gent en coratge, són admirats per la seva valentia, el seu sacrifici i la seva abnegació. Són gent decidida, capaç d'enfrontar-se amb el màxims perills, una targeta que no funciona, un xofer maleducat, un horari estrambòtic, una autobús sense ventilació, en definitiva tota una aventura, així és el transport públic, esdevé tot un repte, un repte com la ultra rail de Mallorca.

Propòs al conseller Companys que contracti una veitena de suporters, situats en els andens de la estació intermodal, que ovacionin tots els passatgers que s'hagin atrevit a anar en autobús o tren i que arribin a Palma.

Sí ja sé que és exigerat, que vivim en un país civilitzat, que això només ho veim a les pel·lícules, en aquells autobusos que traveses la Índia, Àfrica o determinats llocs de sudamèrica, però és que el pretenen els nostres governants, ridiculitzar el transport públic, fer creure que això pertany a païssos subdesenvolupats.

Però no, Don Biel Company, Bauzà, Delgado, Cabrer i companyia, resulta que el transport públic és la bandera dels païssos civilitzats, dels païssos desenvolupats, és una mostra de rendibilitat, de no tudar els recursos, el mediambient, però reconec que vostes no ho són capaços d'entendrer-ho, la seva visió tan curta de la societat, de l'economia no veuen més enllà dels apartaments de ses Covetes, del projectat hotel d'es Trenc, de la gran superfície de ses Fontanelles, ai Dèu meu quina curto.... de vista.

 

Categoria: PSM-Entesa Nacionalista. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderaciˇ per evitar, exclusivament, spam.