Joan Toni Salas

Et convit a visitar

DURAN NO TRIONFA A MADRID

joanantonisalas | 10 Juny, 2014 23:35

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Duran i LLeida ens ha donat durant aquests darrers dies un festival de trajicomèdia, ha fet dir, a través de tercers, concretament de la Vanguàrdia, que deixava la Secretaria General de CiU, donant a entendre que no ho feia per no estar d'acord amb la deriva sobiranista de Convergència. Des de Catalunya l'han massolat davant la seva manca de solidaritat amb el procés sobiranista.  

A Catalunya ja estan d'ell fins el monyo, estan cansats de tant de personalisme, victimisme i sortides de to, ningú l'ha amparat, només esperen que s'en vagi d'un vegada i deixi d'emprenyar. En Duran però esperava, com inicialment va ésser, que els madrilenys els salvasin, "és un hombre de estado", "es el único que puede parar los pies a Mas", "se hecha de menos su compromiso con Espanya"...,  bé tot un conjunt de frases fetes que més que parlar bé d'en Duran el que volien és crear un crull dins la federacuó de CiU, però a Madrid s'en han adonat que això ja no funciona, a Catalunya ho tenen clar si en Duran és un figaflor, que s'en vagi a ca seva, que és el què havia de fet ja fa molt de temps.

A Madrid, la COPE, La Razón, l'ABC, li han dit que si ell no és independentista que abandoni de veritat la coalició, que el què no pot fer és donar la culpa en Rajoy, in seguir de diputat amb CiU, és a dir, fin si tot a Madrid ja l'han vist venir a aquest "pájaro", en Duran ha quedat sol i plorant, adeu, adeu Duran.   

 

 

 

Categoria: PSM-Entesa Nacionalista. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

  1. 1. Jesús García Marín  |  12-06-2014 a les 13:26

    Aunque no estoy de acuerdo con tus ideas, el artículo que has escrito es excelente. En la vida hay que ser coherente no melifluo como Duran i Lleida, aunque pienso que todo está pactado entre Duran y Mas, es un paripé, como casi todo en la política española.

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.